Svet elektronike

Pomembna dejstva o reviji Svet elektronike

V reviji Svet elektronike smo ponosni na to, kar delamo že več kot 19 let! Tudi podatki govorijo o tem. V uredništvu revije Svet elektronike smo napravili analizo naših bralcev.

Svet elektronike berejo sledeče skupin bralcev:
- 40% študentov oziroma dijakov elektrotehnike
- 30% podjetnikov iz področja elektronike, avtomatizacije in mehatronike,
- 20% hobi elektronikov,
- 10% različne naravoslovne skupine (strojniki, biologi, kemiki...).

Bralne navade bralcev

Pri analizi bralcev smo ugotovili sledeče:
- vsak kupljen/izposojen izvod revije preberejo vsaj 3 bralci (sodelavci, kolegi, prijatelji),
- vsak mesec si vsaj 2x ogledajo našo spletno stran,
- večinoma revijo prebirajo vsaj 1 mesec ali dalj,
- revije praviloma shranjujejo v obliki tiskanih izvodov ali v obliki DVD-jev,
- 70% naših bralcev je tudi kupcev v naši Virtualni trgovini.

Vse navedeno pomeni, da vaš oglas v reviji Svet elektronike traja tipično precej dalj časa, kot pa oglas v nekem dnevniku, tedniku ali mesečniku. Kot potrditev te trditve naj navedemo samo eno vprašanje: ali ste kdaj kupili star izvod dnevnika?

V reviji Svet elektronike redno prodajamo stare izvode - ne samo revij, pač pa tudi letnikov revij.

Mnenja o reviji Svet elektronike

Beckhoff d.o.o., Bogdan Rojc

V reviji Svet elektronike vedno najdem kaj novega in uporabnega. Revija je dostopna tako za bralce z minimalnim znanjem elektrotehnike, kot tudi za specialiste. V široko področje, ki ga pokriva, sodi tudi avtomatizacija, zato smo se odločili, da tudi mi ponudimo bralcem nove rešitve nasih dobaviteljev.

Miel d.o.o., Andrej Rotovnik

Za oglaševanje v reviji Svet elektronike smo se odločili, ker ima na slovenskem in hrvaškem trgu dolgoletno uspešno tradicijo in zajema bralce, ki se ukvarjajo z industrijsko avtomatizacijo; le-ti pa so ključni uporabniki naših rešitev, ki jih nudimo v okviru elementov in sistemov za industrijsko avtomatizacijo Omron ter industrijskih robotov Yamaha.

Rittal d.o.o., Matjaž Miškec

Osebno poznam Revijo Svet elektronike že od njenega nastanka in sem bil tudi dolgoletni redni naročnik revije. Sedaj revija Svet elektronike predstavlja za podjetje Rittal enega od glavnih medijev za promocijo podjetja in našega prodajnega programa. Naše podjetje uporablja revijo Svet elektronike kot neke vrste most, ki zbližuje in informira bralce revije z novostmi in tehničnimi lastnostmi našega prodajnega programa. Sodelovanje z revijo Svet elektronike je za naše podjetje zanimivo tudi zato, ker medijsko podpira veliko sejemskih dogodkov, ki se dogajajo po Sloveniji.

Rutronik, Mr. Edgar Huber (Marketing Communications Manager,)

Svet Elektronike je je dragocen vir informacij za slovenske inženirje načrtovalce. Zato je Svet elektronike številka 1 za Rutronik, saj svoje stranke preko nje informira o aktualnih proizvodih in tehnologijah kot tudi novih storitvah. Z njihovim temeljitim tehničnim poročanjem je revija še posebej primerna za ta namen.